Fii chiar tu bucuria celor care nu o au! – Campanie umanitară desfășurată de Asociația Balinte Ionela

 

Misiunea Asociației Balinte Ionela din Tecuci continuă cu o campanie umanitară pentru întâmpinarea sărbătorilor pascale. Scopul acestei acțiuni constă în colectarea de produse alimentare, haine, jucării și donarea acestora celor care nu își permit un cozonac pe masă de Paști.

Mesajul Asociației Balinte Ionela:

„Ne mai despart mai puțin de 6 săptămâni până la sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului și, ca în fiecare an, ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință.

Asociația Balinte Ionela va celebra anul acesta, sfintele sărbători Pascale, în data de 21-22 aprilie și, pe această cale, declarăm deschisă campania de strângere de fonduri și produse alimentare <<Fii chiar tu bucuria celor care nu o au!>>.

 Ne aflăm la cea de-a IV-a ediție a Campaniei Umanitare de Paște, momentul cel mai potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale famiilor izolate ce se frământă cu limitări financiare serioase. Noi ne-am pregătit și anul acesta să aducem bucurie și lumina în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, oferind pachete cu alimente și pachete de iepuraș pentru copii, necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor Pascale!

Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii, sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copii.

Donaţiile în bani pot fi făcute în contul Asociaţiei: RO17RZBR0000060019026928 Bank Raiffeisen Cod Swift: RZBRROBUXXX

Pentru donațiile în alimente de bază, jucării, hăinuțe şi rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației, Balinte Ionela. Tel. 0774.696.039. E-mail: [email protected]ˮ.