„Privește înapoi cu mânieˮ, spectacol inedit pe scena tecuceană

 

Ateneu Tecuci şi Compania de Teatru Cristi Toma organizează în 6 iunie, ora 20, un eveniment cultural deosebit. Este vorba de piesa de teatru „Privește înapoi cu mânieˮ, a scenaristului John Oshorne, care va fi pusă în scenă la sala de spectacole „Ion Petroviciˮ din Tecuci.

Din distribuția piesei  fac parte actorii:  Andrei Vasilescu,  Andra Iulia Stoicescu, Mihai Căpățînă, Oana Duțu, Gabriela Marin, Ionel Stoica. Regia aparține talentatului artist Cristi Toma.

Subiectul piesei

„Priveşte înapoi cu mânieˮ este un spectacol inedit despre furia ideologică a generaţiilor.

Relațiile au șanse să devină instabile din lucruri mărunte, aparent neimportante dar care ascund probleme acumulate de-a lungul timpului. Societatea reușește să distorsioneze imaginea unor tineri care își doresc un viitor mai bun transformându-i în niște simpli indivizi revoltați.

Într-o perioada a rebeliunii sociale și a răzvrătirii proaspetei generații, patru tineri încearcă să își găsească locul în societatea zbuciumată, fără a renunța la idealurile proprii. Curajul de a fi furios sau nebun trebuie să existe în fiecare dintre noi, să îți riști viitorul rămâne singură opțiune viabilă într-o societate măcinată de probleme fundamentale. Viitorul acestor tineri ni se relevă la finalul unei călătorii prin situații absurde, comice și patetice pe care viața sau noi înșine ni le asumăm.

Spectacolul intenționează să prezinte iubirea formată din nevoi și dorințe false, oameni învinși de propriile idealuri.

Biletele pentru această piesă de teatru au fost puse în vânzare atât la Ateneu Tecuci, prin Librăria Pelin cât și la casieria Casei de cultură.

Prețul unui  bilet este 40 lei. Relații suplimentare la telefon 0722.404.369.

 

You cannot copy content of this page