S-a dat startul Festivalului Racilor şi Fructelor de Mare

 

În  Parcul „Regina Elisabeta” de pe Bulevardul Victoriei din Tecuci se desfășoară, în perioada 24 – 26 mai, intervalul orar 12 – 22, Festivalul Racilor şi Fructelor de Mare.

Restaurantul pescăresc „Taverna Racilor” din Herăstrău a închiriat pentru trei zile terenul patinoarului, acolo unde Hurdubae înștiința în urmă cu doi ani că amplasamentul va fi amenajat și folosit vara ca teren de sport. Dacă nu au aranjat platforma pentru activități sportive în perioada estivală, locul este folosit pentru activități culinare.

Astăzi, de la amiază, angajații Tavernei au purces la treabă, amenajând locul unde gătesc raci, creveţi, caracatițe, calamari, scoici, rapane, paella, homari, dorada, guvizi, hamsie, barbuni.

Condițiile nu sunt tocmai ideale, fiind aidoma celor din bâlci, iar în cazul ploilor anunțate desfășurarea poate fi o problemă.

Până la vijelii sunteți așteptați la delicatese culinare!

 

 

 

One thought on “S-a dat startul Festivalului Racilor şi Fructelor de Mare

  1. Apăăăi…? Dacă vor fi atâția doritori de delicatese marine câți sunt în poze, a doua oară nu le mai vedem prin urbe.? Organizatorii vor da faliment…? și nici nu vor mai vrea să audă de Tecuci.?

Comments are closed.