A treia zi de vară. Vedere din Tecuci – Foto

 

În această seară, tecucenii au intrat în panică văzând debitul apei de pe Tecucel, trăind cu frica amintirilor urâte din 2007, când mare parte de oraș a fost serios avariat de potopul apelor.

Chiar dacă de câteva zile se tot anunță pe canalele media că sunt diverse coduri de ploi și furtuni și în județul nostru, Hurdubae și administrația nu dau niciun semn de avertizare ori de luarea unor măsuri de protejarea populației. Ba, din contră, aflăm că primarul e bine-mersi în concediu și în aceste zile. A considerat că are nevoie de o binemeritată vacanță după atâta muncă și realizări mărețe. Amintim că acesta și-a luat tălpășița spre alte zări dinainte cu o zi de alegerile europarlamentare.

 Practic, Hurdubae s-a spălat pe mâini și la gură de tot ceea ce a spus în 2016. Ba nici măcar nu mai recunoaște că ar fi făcut declarații în conferințe de presă și la Radio, de modernizarea infrastructurii – alocarea a 50% din buget pentru asfaltarea străzilor, de construirea Spitalului regional, modernizare Policlinică, și multe altele.

Ce a realizat în acești ani? Și-a angajat rudele și oamenii de partid în diverse funcții, a umflat salariile semnificativ și a avut grijă să se îmbogățească el și clica, așa peste noapte. Singura realizare cunoscută în întreaga țară este inaugurarea cu fast a unei scări de incendiu și udarea florilor cu excavatorul.

Tecucenii mulțumesc din inimă PSD-ului, în speță lui Butunoi și Hurdubae, și așteaptă vremuri mai bune pentru a aplica nota care o merită celor care nu au dorit să promoveze o administrare deschisă față de oameni și în sprijinul acestora.

În fotografii e surprins Tecuciul în seara de 3 iunie 2019. Poate i se face dor primarului de orașul nostru și dorește să vadă cât de frumos arată străzile urbei.

 

 

One thought on “A treia zi de vară. Vedere din Tecuci – Foto”

  1. Ar tb sa prezentati doar strazile cu probleme, nu albii de rau drept strazi inundate.

Comments are closed.