Un concurs pentru ocuparea a 21 de posturi la Spital, care a avut loc în urmă cu o lună, a fost afişat abia astăzi

 

Astăzi, 3 iunie 2019, după ora 10, pe site-ul Spitalului municipal „Anton Cincu” Tecuci a apărut anunţul unui concurs pentru ocuparea a patru posturi de asistenţi medicali, precum şi transformarea altor 17 posturi şi scoaterea lor la concurs.

 La secţiunea „Anunţuri, Cursuri, Concursuri, Examene” de pe site-ul Spitalului acest anunţ apare postat la data de 12 aprilie 2019, adică în urmă cu o lună şi jumătate, însă în această dimineaţă, la ora 10, acest anunţ nu era postat.

Înscrierea candidaţilor s-a făcut până în 25 aprilie, iar selecţia dosarelor s-a încheiat în 2 mai. Proba scrisă a avut loc în 7 mai, iar interviul în 9 mai. Rezultatele finale trebuiau afişate în 13 mai.

Nouă nu ne rămâne decât să ne întrebăm dacă acest concurs, pentru ocuparea a 21 de posturi, a fost legal. Iar dacă a fost, trebuie să aflăm de ce conducerea Spitalului s-a simţit nevoită să mistifice datele afişării concursului.

 

 

One thought on “Un concurs pentru ocuparea a 21 de posturi la Spital, care a avut loc în urmă cu o lună, a fost afişat abia astăzi

 1. Este vrajeala cu anuntul.
  NU a fost nici un concurs de ANGAJARE…..Nu vreau sa apar spitalul, primaria sau pe altcineva, insa nu sunteti fair play, acest articol este manipulare. De ce nu precizati in articol ca este vorba de un anunt inern.
  Nu este concurs de angajare…..!!!!
  Este concurs intern. Cititi mai bine pe prima pagina ca rubrica “conditii specifice” este scris clar citez:
  “sa fie salariat al unitatii”
  asta inseamna concurs intern…….
  Am fost personal la spital si era publicat la avizier acest mesaj. Se vedeau hartiile ca nu erau proaspete, erau ingalbenite de timp.
  Sunt curioasa daca o sa-mi publicati acest mesaj.

Comments are closed.