La Tecuci răsar garduri peste noapte

 

Despre centura ocolitoare a municipiului Tecuci nu prea mai sunt multe de spus. A venit ministrul Transporturilor, a rupt contractul, aşteptăm un nou contract. Sau ministru.

Dat fiindcă traficul greu se desfăşoară în continuare pe străzile Pamfile şi Nicoreşti, sau spre Ana Ipătescu, Primăria Tecuci a gândit un sistem prin care să poată ţine sub control atât traficul greu cât şi cel pietonal: garduri.

În această dimineaţă, la intersecţia străzilor Elena Doamna, Nicoreşti şi Tudor Pamfile, vizavi de Statuia Cercetaşului, au început să răsară stâlpii care vor susţine viitoarele garduri de protecţie.

Gardurile vor avea şi menirea de a împiedica pietonii să traverseze pe la capătul străzii, aceştia fiind nevoiţi să folosească trecerile marcate. Oricât de mult s-ar grăbi cineva este evident că va ajunge mai repede pe partea cealaltă a străzii doar ocolind pe la trecerea de pietoni.

Este de aşteptat ca astfel de garduri să apară şi în alte puncte sensibile din municipiul nostru, acolo unde traficul pietonal şi cel rutier îşi dispută frecvent întâietatea.

Nu ştim cât vor costa aceste garduri şi nici cât vor rezista în locurile în care vor fi amplasate, dar se pare că cineva tocmai şi-a deschis o nouă afacere pe banii contribuabililor.

 

 

One thought on “La Tecuci răsar garduri peste noapte

  1. Gardurile se fac din fier fiindca trebuie sa manance ceva si firma domnului Pirvu Constantin care a fost consilier local ALDE iar acum este director in primarie domnul Pirvu care este si ceva ruda cu cineva smecher politic si ceva neam cu o societate de birotica care face hartii la primarie si asa a luat concursul pe desteptaciune. Deci sa pape ceva si firma lui parvu constantin din garduri ca doar a mai halit ceva si din locurile amenajate de hurdubae pentru depozitarea gunoiului facute tot din fier dar anul trecut au fost aruncate fiindca s au amplasat noile tomberoane. Au fost aruncate plasele de garduri ale lui parvu de la locurile de depozitare a gunoiului as acum au fost aruncati in buzunarele lor din banii primariei cu care s-au facut acele garduri. De ce nu intelegeti? La primaria Tecuci trebuie mereu sa faci ceva din care sa poti fura. Cele mai bune metode de furat sunt prestarile de servicii: studii de fezabilitate, consultanta, spectacole si concerte cu circuit inchis….doar pentru psd -ei si aldisti.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page