Un tânăr a fugit de la fața locului, după ce a condus fără permis și a provocat un accident mortal

 

Astăzi dimineață, ora 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe D.N. 25, în zona localității Drăgănești, se află o persoană decedată, posibilă victimă a unui accident rutier.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au găsit la km 4+700 m, pe sensul de mers Tecuci – Galați, corpul neînsuflețit al unui bărbat, identificat ulterior ca având 45 de ani și fiind din comuna Priponești. Lângă acesta, pe același sens de mers, a fost găsit un autoturism staționat în afara părții carosabile, care prezenta avarii și care, cel mai probabil fusese implicat în incidentul rutier, autoturism aparținând unei femei, de 56 de ani, din comuna Barcea.

Conducătorul auto nu a fost găsit la locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior, în persoana unui bărbat, de 29 de ani, din comuna Barcea, despre care polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere. Acesta a fost testat alcoolscopic, prezentând, la câteva ore după producerea accidentului, valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat acum pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

One thought on “Un tânăr a fugit de la fața locului, după ce a condus fără permis și a provocat un accident mortal

Comments are closed.