Dragă domnule Primar,

 

Suntem un grup de tecuceni total dezinteresaţi de banii dv, dar profund interesaţi de ceea ce faceţi dv. cu banii noştri.

Am privit cu interes nedisimulat felul în care aţi mărit taxele şi impozitele la Tecuci, la sfârşitul anului trecut şi apoi le-aţi indexat anul acesta pentru anul viitor. Acest lucru tot mărire înseamnă, dar într-un mod mai academic, iar cu această ocazie am observat cu îngrijorare cât de docţi aţi devenit pe banii noştri.

În această grijă deosebită de a împărţi banii noştri aţi uitat cu desăvârşire de Asociaţia GAL din Tecuci al cărei vicepreşedinte aţi fost până aţi spălat putina.

GAL-ul parcă ar fi rămas al nimănui, deşi ştim cu toţii cui aparţine. De trei ani plătim aceeaşi cotizaţie de trei lei pe an, de locuitor al municipiului Tecuci, iar în ultimul timp leul nu mai este leul pe care îl ştiam.

Nimeni nu s-a gândit să crească aceşti trei lei sau să-i indexeze, în afara preşedintelui care ne-ar spune-o dar nu ştie cum să ne-o spună ca să nu iasă cu scandal.

Dat fiindcă suntem un grup de tecuceni profund interesaţi de ceea ce faceţi dv. cu banii noştri, ne-am gândit că şi GAL-ul merită mai mult, doar a făcut atâtea pentru oraş. A făcut şi… şi… Oricum, trebuie să fi făcut el ceva cu banii noştri. Şi tare am fi curioşi să ştim ce a făcut.

Cu respect şi adâncă consideraţie,

 

Un grup de tecuceni