Incidente rutiere produse de prietenii lui Bachus

 

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, în urma unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, conducătorii auto ai celor două autoturisme implicate au fost testați alcoolscopic.

În cazul unuia dintre ei, un bărbat, de 51 de ani din comuna Drăgănești, rezultatul a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un caz asemănător s-a petrecut în comuna Umbrărești, unde un bărbat de 52 de ani a condus autoturismul pe D.N. 25 și, la un moment dat, a pierdut controlul direcției, acroșând un autoturism care staționa regulamentar, în afara părții carosabile.

La testarea alcoolscopică, conducătorul auto a prezentat valoarea de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un al treilea conducător auto băut, a fost depistat circulând cu autoturismul pe o stradă din comuna Liești.

Tânărul de 20 de ani le-a declarat polițiștilor că a consumat două halbe de bere, aparatul etilotest înregistrând însă valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în municipiul Tecuci, doi conducători auto s-au urcat la băuţi volan.

Primul a fost depistat pe strada Tecuciul Nou, cel de-al doilea pe strada Dacia. Aveau o concentrație alcoolică de 0,47, respectiv 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul din șirul conducătorilor auto băuți a fost depistat în urma unui accident rutier care a avut loc pe o stradă din comuna Costache Negri.

Un tânăr de 20 de ani nu a adaptat viteza în curbă și a pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul într-un gard și apoi în șanțul de pe marginea drumului.

În cazul său, valoarea înregistrată de aparatul etilotest a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți sunt cercetați acum pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.