Reacţia unui tecucean care s-a săturat să mai plătească pentru alţii

 

Un mesaj primit în această seară de la un cititor trage un semnal de alarmă în privinţa neregulilor înregistrate la Asociaţia nr. 5 A din Tecuci, în legătură cu consumul de apă la bloc.

„Nu înțeleg cum unii dintre vecinii mei reușesc să consume doar 1 mc de apă/lună. De asemeni, nu înțeleg când un administrator de asociație constată că la scara unui bloc sunt diferențe de 42 mc între apometrul de scară și ce declară locatarii, cum poate dormi liniștit, știind că nu-și face treaba la locul de muncă!

Doamnă <așa zis> administrator Veverița Monica chiar sunteți așa indiferentă și uitați că sunteți plătită de noi?

 Dragi vecini și membrii din Asociația de proprietari nr. 5 A din Tecuci, voi chiar nu vedeți incompetența și lipsa de implicare? Dacă nu remarcaţi aceste lucruri chiar meritați un astfel de administrator!

Doamnă Președinte de Asociație, mai trăiți?! Că nu v-am mai văzut de mult!

Știți că ultima factură emisă de Apă Canal Galați are valoarea de 160 lei și că plătesc diferențe de 30% din consumul real? Iată lista cu cei mai economi vecini! Nu-i așa că sunteți invidioși pe mine cu așa vecini?!”, scrie Dănuţ B.

Aşteptăm explicaţia preşedintelui de asociaţie.

 

One thought on “Reacţia unui tecucean care s-a săturat să mai plătească pentru alţii

  1. Asta se întâmplă aproape la toate asociațiile. Este adevărat că în majoritatea cazurilor administratorii se muțumesc să își încaseze salariile, fără să facă nimic. Însă o mare parte de vină o au și locatarii din blocuri, care nu se implică. Sunt multe cazuri în care proprietarii refuză să permită spargerea pardoselilor sau a măștilor pentru înlocuirea conductelor sparte. De asemenea, la foarte multe blocuri conductele din subsoluri sunt vechi, mâncate de rugină, de unde și pierderile foarte mari înregistrate la unele asociații. Oamenii buni, aceste instalații trebuiesc întreținute și reparate de dvs., nu vine nimeni să le schimbe moaca. Deci strângeți bani, căutați meseriași și faceți reparațiile, altfel veți continua să scoateți bani din buzunare pentru plata pierderilor. Nu uitați că administratorii sunt angajați de dvs. Dacă nu-și fac datoria sesizați Comitetul Asociației de Proprietari și în Adunarea Generală hotărâți concedierea acestuia și angajarea altuia nou. Foarte simplu.

Comments are closed.