Primarul contestă ceea ce vedem cu toţii

 

Luni, 16 decembrie 2019, primarul municipiului a avut un acces de sinceritate şi a vorbit despre epurările din punct de vedere politic în administraţia PSD din Tecuci.

„Primăria Tecuci şi actuala administraţie nu a făcut niciun fel de epurare din punct de vedere politic aşa cum au făcut alţii şi acest lucru poate fi foarte uşor de văzut”, a declarat Hurdubae.

Să fie oare aşa? Ceea ce poate fi foarte uşor de văzut este faptul că PSD şi-a impus membrii partidului în conducerea tuturor societăţilor tecucene, în consiliile de administraţie ale acestora, în conducerea unităţilor de învăţământ şi a celor sanitare. În multe cazuri personalul aflat în conducerea unităţii respective a fost somat să treacă la PSD pentru a-şi păstra funcţia, lucru care înseamnă tot un fel de epurare politică.

Toate instituţiile tecucene colcăie de pesediştii angajaţi în ultimii trei ani. Cum au ajuns aceştia în posturi bine remunerate în vreme ce tecucenii cinstiţi şi fără apartenenţă politică nu îşi găsesc un loc de muncă pe măsura studiilor absolvite? Cum au ajuns altfel decât prin epurare politică?

Este trist atunci când oamenii, asemeni primarului în exerciţiu, folosesc cuvinte mari fără să le înţeleagă sensul.

 

One thought on “Primarul contestă ceea ce vedem cu toţii

  1. Perfect adevărat a angajat numai incompetenți și atunci când se dorește să se facă ceva se apelează la resurse externe, datorită faptului că angajații proveniți din clientela pesedistă nu știu să facă nimic. Nu sunt singurul care ia solicitat primarului să organizeze concursuri cinstite, pentru a mânca o pâine și cei care au competențe și nu fac parte din clanul pesedist. Degeaba. Nu ai cu cine vorbi. Dar vine măturoiul. Deja, zilele trecute, mai mulți membri ai ,,grupului infracțional organizat” au dat cu subsemnatul la DNA.

Comments are closed.