Un proces cu cântec şi descântec. Primăria are maşinile sub sechestru

 

Un proces prin care un tecucean cere restituirea sumei de 80.000 lei, respectiv 800 milioane lei vechi, a făcut ca autoturismele Primăriei Tecuci şi ale societăţilor aflate sub tutela Consiliului local să fie puse sub sechestru.

În acest dosar, Lupei Marius Robert are calitatea de reclamant iar Municipiul Tecuci, prin instituţia Primarului, şi Consiliul Local Tecuci a calitatea de pârâţi.

Astfel, pe lângă cele 800 de milioane, Primăria trebuie să mai plătească încă 150 de milioane lei vechi pentru deplasarea executorului judecătoresc, venit la Tecuci pentru aplicarea sechestrului. Această sumă se adaugă sumei de 8.000 lei depusă în august, atunci când au fost blocate conturile Primăriei, şi altei sume de 8.000 lei acum, când a fost contestat sechestrul. 

Surse bine documentate prevăd că cererea de suspendare provizorie a noi executări silite va fi respinsă fiindcă reclamantul are deja o hotărâre judecătorească.

Se pare că în loc să dea reclamantului banii obţinuţi prin hotărâre judecătorească juriştii Primăriei depun contestaţii discutabile la care se plătesc sume suplimentare din taxele şi impozitele contribuabililor tecuceni.

În acest timp, până la data de 14 ianuarie 2020, atunci când va fi luată în discuţie contestaţia la executare, funcţionarii Primăriei şi cei ai societăţilor tecucene sunt nevoiţi să apeleze la alte mijloace de transport.

 

One thought on “Un proces cu cântec şi descântec. Primăria are maşinile sub sechestru

  1. Ăsta nu e primul caz. În urmă cu vreo trei săptămâni conturile Primăriei au fost blocate de Lucia Gologan, care desi are o hotărâre definitivă primarul refuză să o repună în funcție. În acestă speță mai mulți funcționari acuzați ,,de asociere într-un grup infroacțional organizat” au fost chemați zilele trecute la DNA să de a cu subsemnatul.

Comments are closed.