Cine se mai angajează la Primăria Tecuci? Cunoștințele și finii

 

Astăzi, 9 ianuarie, a avut loc proba scrisă la examenul pentru ocuparea a patru funcții declarate vacante de Primărie. Iniţial, la selectarea dosarelor, au fost cinci candidați dar unul, Neacșu Adrian George, a fost respins pe motiv că nu îndeplinea condițiile.

Cei patru concurenți rămași în cursă au trecut proba scrisă, doi pentru serviciul Comunicare, unul la Achiziţii publice și altul la Registrul agricol.

Ocupantul funcției de consilier principal la Birou Achiziții publice este Dan Iotu. Acesta este o veche cunoștință a lui Constantin Grosu, actualmente consilier personal al primarului. Din surse aflăm că Grosu este nașul părinților lui Dan Iotu, cununându-i cu ceva ani în urmă.

Constatăm că de la preluarea mandatului, actuala administrație are zeci de angajări pentru serviciul Comunicare. Ulterior, persoanele care au trecut examenul au fost transferate acolo unde își doreau de fapt să ajungă: Resurse umane, Audit, etc.

Despre celelalte persoane declarate admise, cărora le găsiți numele în tabelul de mai jos, poate ne spuneți dv. ce cunoștințe au în administrație.

 

 

2 thoughts on “Cine se mai angajează la Primăria Tecuci? Cunoștințele și finii

  1. De 30 de ani procurorii din Tecuci nu fac nimic. Spun că nu au reclamații referitoare la concursurile aranjate. Dar când vezi că sunt angajate familii întregi ale ,,mahărilor” care conduc orașul nu îți dă de gândit? Din punctul meu de vedere beneficiarii unor astfel de concursuri ar trebui anchetați și judecați pentru dare de mită.

Comments are closed.