Delincvent la 17 ani. Tânăr din Matca prins cu o bicicletă furată

 

Când a ieşit dintr-un magazin pentru piese de biciclete, unde intrase de cinci minute, un bărbat din Galaţi a sesizat că bicicleta i-a fost furată. Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Matca, aflat în Galaţi, a fost prins de jandarmi şi s-a ales cu dosar penal pentru furtul bicicletei. Tânărul a recunoscut fapta.

Joi, 9 ianuarie a.c., echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie a fost sesizat de către un bărbat în vârstă de 40 ani că în timp ce se afla în zona Micro 19 persoane necunoscute i-au sustras bicicleta. Jandarmii l-au îndrumat pe bărbat către sediul secţiei de poliţie unde să depună o sesizare scrisă.

În timp ce îşi executau misiunea, jandarmii au observat un tânăr care pedala pe o bicicletă ce corespundea descrierilor primite de la păgubit. Interceptat, tânărul a declarat că bicicleta îi aparţine, însă jandarmii l-au invitat la sediul poliţiei pentru a lămuri acest aspect.

În sediul secţiei de poliţie a fost observată şi persoana păgubită care şi-a recunoscut bunul furat, iar biciclistul de ocazie a recunoscut comiterea faptei precizând că intenţiona să vândă bicicleta pentru a face rost de bani.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, bicicleta fiind restituită posesorului de drept.

 

You cannot copy content of this page