Din lac în puţ: Administraţia riscă să nu mai încaseze impozite după ce a condiţionat plata de taxa specială de salubritate

 

De la 1 ianuarie 2020 taxa de salubritate pentru persoanele fizice nu se mai plăteşte la Compania de Utilităţi Publice. Pentru plata acestei taxe tecucenii trebuie să încheie un contract cu Primăria Tecuci.

Administraţia locală crede că a găsit ac de cojocul celor care încearcă să fenteze această taxă. Din păcate a păstrat denumirea de tristă amintire, respectiv aceea de „taxă specială”.

„Nesimţiţi. M-am dus să plătesc impozitul azi şi mă obligă să îmi fac nu ştiu ce cerere pentru nu ştiu ce Taxă Specială pentru gunoi”, scrie un cititor.

Se pare că administaţia locală a sărit din lac în puţ. Acum, pe lângă taxa de salubritate, unii nu vor mai plăti nici impozitul.

 

3 thoughts on “Din lac în puţ: Administraţia riscă să nu mai încaseze impozite după ce a condiţionat plata de taxa specială de salubritate

  1. Ca la Tecuci nu este nicaieri in Romania. Iti dai seama daca o Primarie de sector din Bucuresti ar pune oamenii pe drumuri la fiecare inceput de an sa incheie si sa descheie acte fiindca nu le-ar primi impozitul? Ce ar fi in Bucurestiul ala? Sigur nici o Primarie din toata tara asta nu si-a mai batut joc de oameni la inceputul fiecarui an asa cum face Primaria Tecuci. Anul trecut i-au pus sa mearga dintr-un capat in altul al orasului sa faca nu stiu ce contracte pentru care Primaria a cheltuit sute de milioane cu multiplicarea la xerox, acum anul asta contractele nu mai sunt bune si chemam iarasi oamenii sa faca cereri de anulare a contractelor cu care primaria cheltuieste alti bani cu multiplicarea. Bataie de joc ca asta nu ai mai vazut nici unde. Sunt oameni care nici nu stiu ce insemna reziliere. Habar nu au ce semneaza. Unii poate ca nici nu stiu sa scrie ori sa citeasca sau altii sunt prea batrani ca sa faca asta. Sunt purtati si haituiti pe drumuri la fiecare inceput de an de parca ar fi niste vite. Asta din cauza ca s-au angajat numai prosti in Primaria aia iar celilalti sunt pusi numai pe escrocherie si furat. Haituire din asta a alegatorilor sigur nu se mai intampla la nici o Primarie din Romania.

  2. Conform atributiilor de serviciu , responsabil pentru activitatea CUP-ului a fost administratorul public Mircea Iulian si viceprimarul Pintilie Danut. Eu nu inteleg de ce domnul Primar Hurdubae de ce nu arata oamenilor ca responsabil pentru activitatea salubrizarii orasului si incasarea taxei de salubrizare la CUP era administratorul public si viceprimarul? Doar sarcinilie sunt impartite. Nu el face Primarul pe toate ca nu e Mafalda. Si de asta administratorul public si viceprimarul aveau acelasi salarii ca ale Primarului fiindca le-a dat si lor sarcini. Iar sarcina asta era a lor.

    1. Mai ușor cu pianul pe scării. Principalul vinovat este primarul Hurdubae.
      Eu unul nu am uitat circul făcut la stabilirea cuantumului acestei taxe.
      Faptul că s-a înregistrat o pagubă enormă la CUP, se datorează acestei persoane care a calculat taxa la 34.000 de locuitori, pe care orașul nu îi are. Acest fapt va duce anul acesta la o mărire a pierderilor CUP, echivalenta cu falimentul. Mă întreb, onorabili consilieri ce păzesc, cum pot să voteze asemenea aberații hurdubaene?

Comments are closed.