Management administrativ: În loc să fie modernizate, parcurile tecucene au fost măcelărite

 

În şedinţa Consiliului local din data de 30 ianuarie 2018, consilierii au aprobat două proiecte de interes vital pentru viitorul municipiului Tecuci, Hotărârea nr. 13 privind „Modernizarea Parcului Carol I, Tecuci, Judeţul Galaţi” şi Hotărârea nr. 14 – „Modernizarea Parcului Oltea Doamna, Tecuci, Judeţul Galaţi”.

 De atunci au trecut aproape doi ani, iar autorităţile locale nu dau nici un semn că aceste proiecte s-ar fi urnit din loc. Acest lucru se poate vedea şi în fotografiile făcute ieri, 16 ianuarie 2020, în parcul „Oltea Doamna”.

În schimb, în contextul încălzirii globale şi al fenomenelor meteo extreme, administraţia a decis tăierea a zeci de copaci în Tecuci, arbori care asigurau necesarul de oxigen al municipiului şi echilibrul ecologic al zonei noastre.

 Au fost semnalate tăieri de copaci în Parcul central şi în parcul situat pe Bulevard, precum şi pe străzile oraşului. Doar în parcul „Regina Elisabeta” în ultimii ani au fost tăiaţi aproximativ 40 de arbori.

În alte cazuri am fi avut o reacţie de la Garda de Mediu, dar în privinţa măcelului de arbori din municipiul Tecuci a fost adoptat principiul „nu vedem, nu auzim”.

Aşteptăm o administraţie eficientă şi responsabilă care să dezvăluie tecucenilor dezastrul ecologic produs în aceşti patru ani de administraţia social democrată.

 

 

One thought on “Management administrativ: În loc să fie modernizate, parcurile tecucene au fost măcelărite

  1. Domnule primar, se spune că ați angajat peste 300 de persoane în Primărie și societățile aflate în subordine, păi scoateții domnule să igienizeze parcurile, măcar atât să facă și ei. Este o mizerie de nedescris în orașul ăsta. Cât mai este vremea bună, înarmații cu greble, lopeți, hârlețe și la muncă, că sunteți plătiți din taxele și impozitele noastre.

Comments are closed.