Ordonanţă de Urgenţă: Şcoala din Bălcescu a fost inclusă în programul „Masă caldă”

 

Guvernul României a aprobat, marţi, 4 februarie 2020, prin Ordonanţă de Urgenţă, extinderea programul pilot „Masă caldă” pentru preşcolari şi elevi de la 50 la 150 unităţi de învăţământ.

În urma discuţiilor purtate de liberalii George Stângă şi Lucian Costin cu ministrul Educaţiei, Monica Anisie, s-a decis includerea Şcolii „Nicolae Bălcescu” din Tecuci în acest program.

Pe de altă parte, programul care este deja în desfăşurare la Şcoala din Bălcescu se va închide în august 2020, o dată cu finalizarea proiectului implementat.

„Așa cum am anunțat, am reușit să introduc în acest program și o școală din Municipiul Tecuci: Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu. Pe viitor, sunt convins că voi reuși introducerea în acest proiect a minim 4-5 școli”, a declarat Lucian Costin.

 

One thought on “Ordonanţă de Urgenţă: Şcoala din Bălcescu a fost inclusă în programul „Masă caldă””

  1. Am de făcut o observație: Lucian Costin (fără a avea vreo funcție publică) a obținut pentru comunitate, în doar 3 luni de guvernare liberală, mai mult decât primarul Hurdubae, care a beneficiat de mai bine de 3 ani de guvernare PSD-istă. Așa că, stimați tecuceni, atenție pe cine votați.

Comments are closed.

error: Content is protected !!