„Cum se face” – Spectacol pe scena tecuceană

 

Rotari Entertainment prezintă luni, 17 februarie 2020, începând cu ora 19, pe scena sălii de spectacole „Ion Petrovici” din Tecuci, piesa intitulată „Cum se face”.

În distribuție vor fi actorii Paul Ipate, Andreea Mateiu, Paula Chirilă, Alexandru Conovaru și Octavian Strunilă.

Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă, este o super-comedie de bun gust despre viața din spatele cortinei. Pătrundem in culisele unui spectacol de teatru și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată. Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă trei luni de zile.

Acest spectacol reușește să pună mari semne de întrebare despre gândurile care ne frământă zilnic și ne fac să intrăm în conflicte gratuite cu cei din jur și chiar cu noi înșine.

Biletele se găsesc la Casa de cultură. Preţul unui bilet este 50 lei.