Nemulţumit de calitatea actului medical, a chemat televiziunea la Spital

 

Nemulţumit de calitatea actului medical din România, un tecucean a chemat televiziunea la Spitalul „Anton Cincu” Tecuci.

Pacientul, nimeni altul decât realizatorul de programe de la Radio Tecuci, se pare că se afla într-unul dintre cele două tramvaie care s-au ciocnit în urmă cu câteva zile în capitală.

Pohrib acuză că unul dintre medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca nu a văzut că are trei coaste rupte şi a constatat că nu există traume.

În curând vom afla şi motivul pentru care astăzi dimineaţă a fost chemată televiziunea, dacă este din cauza medicilor de la Floreasca sau a actului medical şi a condiţiilor din Spitalul tecucean.

De remarcat este şi râvna cu care Daniel Grosu, director la Administrare Cimitire şi Spaţii Verzi, a urmărit reporterul nostru aflat la Spital, chiar dacă la acea oră trebuia să fie prezent în altă parte.

 

One thought on “Nemulţumit de calitatea actului medical, a chemat televiziunea la Spital”

  1. Apoi domnul Pohrib si domnul Frincu au fost amendati de controlori fiindca se urcase in tramvai si fara bilet valabil. Si nu mai au dreptul sa cearara despagubiri de la RATB Bucuresti ca nu aveau bilet.

Comments are closed.

error: Content is protected !!