Campania umanitară „Hrănește și îmbracă un suflet de Paște!ˮ la start

 

Ne mai despart câteva săptămâni de sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului și, ca în fiecare an, ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de nevoi, bătrânețe, izolare sau suferință. Chinuţi de sărăcie, zeci de copii și persoane vârstnice, din Tecuci și judeţul Galați trăiesc în condiții precare de existență.

Ne-am gândit ca și anul acesta să vă oferim posibilitatea de a face o faptă bună alături de noi, Asociaţia Balinte Ionela. O să celebrăm anul acesta, sfintele sărbători Pascale, în data de 19 aprilie și pe această cale declarăm deschisă campania de strângere de fonduri și pachete de produse alimentare și nealimentare „Hrănește și îmbracă un suflet de Paște!ˮ.

Ne aflăm la cea de a V-a ediție a Campaniei Umanitare de Paște, momentul cel mai potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale familiilor cu copii și vârstnici, izolate, ce se frământă cu limitări financiare serioase.

Vă doriți să aduceți zâmbetul pe chipul unui copilaș sau a unui bunicuț ori bunicuță? Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază neperisabile, dulciuri, rechizite, jucării, încălțăminte, haine sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copilași. Pur și simplu alegeți să dăruiți bucurie. Sf. Ioan Gură de Aur a spus: „Considerați milostenia nu ca o cheltuială, ci ca un venit, nu ca o pierdere, ci ca un câștig!”

Nu uitați că aripile rugăciunii sunt postul și milostenia!

Mii de mulțumiri persoanelor care ne-au sprijinit până acum în toate activitățile filantropice desfășurate de asociația noastră.

 

Donațiile în bani pot fi făcute în contul Asociației Balinte Ionela: RO17RZBR0000060019026928, Bank Raiffeisen, Cod Swift: RZBRROBUXXX .

 

Pentru donațiile în alimente de bază, jucării, hăinuţe și rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației, Ionela Balinte. Tel. 0774.696.039, e-mail: [email protected] .

 

Asociaţia Balinte Ionela