Natură moartă în Parcul central

 

Prima săptămână de primăvară, anotimpul în care natura revine la viaţă, iar tecucenii caută să petreacă din ce în ce mai mult timp în aer liber. Parcul central, cunoscut şi ca Parcul „Al.I. Cuza”, este unul dintre locurile de recreere aflate în municipiul Tecuci.

 Situat în buricul municipiului, parcul nu mai este de mult ce a fost. Bănci rupte, mese scorojite, fântâna arteziană fără apă, copaci tăiaţi, cascade fără apă. Chiar la intrarea în parc se află o groapă plină cu apă despre care nu vă putem spune sigur dacă este o canalizare cu capac sau fără.

Privind starea de degradare a mobilierului urban constaţi lipsa unui gospodar în fruntea urbei. Când treci prin Parcul central îţi poţi face o idee despre apatia care a cuprins administraţia acum, pe sfârşit de mandat.  

În schimb, administraţia vrea bani, bani şi iar bani. Bani din taxe şi impozite mărite, bani din parcări, din taxe de salubrizare sau alte taxe scornite peste noapte. S-a ajuns până acolo încât nu mai sunt mulţumiţi cu banii pe care îi primesc astăzi, mâine sau poimâine şi vor bani în avans din următorii 20 de ani.   

 

Parcul central Tecuci – 6 martie 2020

21 new photos · Album by Ziarul Tecucean

 

One thought on “Natură moartă în Parcul central

  1. Tecuciul e un oraș cenușiu, trist, murdar, depopulat. Străzile se animă doar când ies copiii de la școală, în rest străzile sunt patrulate de haitele de câini maidanezi. Și cu toate acestea, 11 consilieri locali au votat, în bugetul pe acest an, mai bine de 2 miliarde lei vechi pentru publicitate. Publicitate pentru ce? Pentru un oraș distrus de administrația PSD? Bine, noi o facem pe proștii, în realitate banii sunt pentru campania electorală a edilului. Probabil ați primit și dvs. broșura pe hârtie lucioasă ( oare cât o fi costat și pe banii cui?) cu mărețe realizări hurdubaene.

Comments are closed.