Măsuri privind împiedicarea răspândirii infecţiei cu coronavirus la Tecuci

 

Marţi, 10 martie 2020, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Tecuci a decis următoarele:

Art. 1 – Pentru clădirea UAT să se achiziţioneze de urgenţă geamuri de protecţie la ghişeul casierie, grătare cu dezinfectanţi la intrări, mănuşi, măşti şi materiale dezinfectante.

 Art. 2 – Administratorii clădirilor ce aparţin UAT Tecuci, ale societăţilor şi instituţiilor ce aparţin Consiliului local Tecuci, să intensifice activitatea de dezinfecţie în special a suprafeţelor care intră în contact cu corpul uman.

Art. 3 – Toate activităţile culturale ale instituţiilor de cultură din subordinea Primăriei – Muzeu, Casa de cultură, Biblioteca municipală, îşi vor suspenda activitatea cu publicul până la data de 31 martie 2020.

Art. 4 – Zilele Tecuciului din data de 23 aprilie 2020 vor fi suspendate.

Art. 5 – Pentru achiziţionarea de geamuri de protecţie la casierie, grătare cu dezinfectanţi la intrări, mănuşi, măşti şi materiale dezinfectante, s-a aprobat suma de 20.000 lei.

 

One thought on “Măsuri privind împiedicarea răspândirii infecţiei cu coronavirus la Tecuci”

  1. Măsurile primarului Hurdubae sunt un fâs. Oricum în instituțiile de cultură tecucene nu intră nici dracu, iar angajati acestora se plimbă toată ziua prin oraș. Trebuia închisă Primăria și sutele de angajați izolați la domiciliu. De asemenea primarul trebuia sa se îngrijească de identificarea si izolarea la domiciliu sau trimiterea in carantină a persoanelor venite din Italia și din alte zone cu focare de coronavirus.

Comments are closed.

error: Content is protected !!