Ca la noi la nimeni: În vreme ce întreg mapamondul este concentrat pe combaterea răspândirii coronavirusului, primarul din Tecuci vrea să construiască o piaţă

 

Astăzi, 19 martie, consilierii locali din municipiul Tecuci trebuie să decidă în privinţa construirii unei pieţe en gros de legume şi fructe la intrarea în oraş, dinspre Matca.

Valoarea proiectului este de 744.903,13 lei inclusiv TVA, aproximativ 7,45 miliarde lei vechi. Construcţia şi montajul lucrărilor va fi de 534.910,98 lei, ceea ce înseamnă că avizele şi alte studii se vor face pentru suma de 209.992,15 lei, peste 2 miliarde lei vechi.

În contextul în care toată lumea este preocupată de achiziţionarea de aparatură pentru depistarea coronavirusului, de aparatură pentru termoscanare sau achiziţionarea de teste, cheltuirea de fonduri în alt scop decât cel medical dovedeşte neputinţa unei administraţii care nu este capabilă să facă faţă situaţiei.

Somăm pe această cale administraţia locală din Tecuci să ia măsurile care sunt necesare pentru prevenirea şi împiedicarea răspândirii infectărilor cu coronavirus.

Obligaţiile către firmele de partid pot să mai aştepte, sănătatea locuitorilor municipiului Tecuci trebuie să fie pe primul plan.