Şocant: Un director din administraţia Hurdubae intenţionează să…

 

Conflictul de la Spitalul „Anton Cincu” Tecuci a trecut la un alt nivel. Un membru PSD Tecuci, care ocupă funcţia de director la Compania de Utilităţi Publice, a ameninţat cu moartea un tecucean.

„După ce o să mă îmbolnăvesc de COVID 19, am să vin și am să te scuip direct în ochi”, a scris CV Costa (Constantin Vîrlănuţă) pe pagina unui profesor din Tecuci.

 Dat fiindcă COVID 19 este un virus mortal, gestul directorului plătit din bani publici echivalează cu o ameninţare cu moartea.

Totul a pornit după ce un profesor şi terapeut tecucean şi-a exprimat indignarea faţă de situaţia de la Spitalul municipal Tecuci.

„M-am abținut până acum, da’ nu poți să stai frate, prefăcutele ăstea politice din Tecuci care au promis marea cu sarea pentru a-i alege sau realege (spital regional, centura, străzi, etc.) și au avut timp… Acum ies ca niște Virgine și o fac pe mironosițele, vai că nu suntem pregătiți, vai guvernul ce ne faci, da voi ce ați făcut??? În afară să cheltuiți banul public pe studii de fezabilitate care să vă intre în buzunarul de la spate???

Noroc de unii întreprinzători care vă mai scot din rahat și vin cu donații!!! Câți bani ați scos din buzunarul vostru de la spate, să ajutați acum comunitatea domnule primar al Tecuciului, domnule Butunoi, etc, etc, că de vorbit cuvinte e ușor când îți vezi incapacitatea administrativă.

Acum în ultimul ceas în loc să fiți bărbați adevărați, să vă recunoașteți lipsurile și să vă implicați activ în a repara ce se mai poate vă plângeți ca niște bebeluși căcați la fund”, a scris S.M.V. pe pagina sa.

Solicităm pe această cale organelor de cercetare să pună frâu exemplar acestui mod de ameninţări promovate de PSD Tecuci.

Reamintim directoraşului de la CUP că infectarea cu bună ştiinţă a unei persoane, infectare care conduce la decesul acesteia, se pedepseşte cu 15 ani de închisoare.

 

2 thoughts on “Şocant: Un director din administraţia Hurdubae intenţionează să…

  1. Ăsta nu e singurul pesedist violent. Dacă ai ghinionul să treci prin fața sediului PSD din Tecuci, înainte s-au după vreo ședință, ai toate șansele să fii atacat de două persoane violente în comportament și limbaj: un anume Vrăjescu și Constantin Doscaș. Ultimul te înjură și batjocorește și atunci când treci prin fața magazinului pe care îl deține în zona pieții. Cu atât mai josnic este comportamentul acestuia, cu cât respectivul este și consilier local.

Comments are closed.

error: Content is protected !!