Coronavirus: Evoluţia răspândirii în judeţul Galaţi. A fost înregistrat al treilea deces

 

Astăzi, 4 aprilie 2020, Prefectura Galaţi informează că 371 de persoane se află în carantină instituționalizată în județul nostru, iar 1.838 de persoane sunt autoizolate și monitorizate zilnic de medicii de familie sau de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, 491 de persoane au finalizat perioada de 14 zile de autoizolare, și alte 12 persoane perioada de carantină, acestea neavând probleme de sănătate.

Pe teritoriul județului Galați, de la începutul pandemiei au fost confirmate cu COVID-19, 101 cazuri, dintre care 5 persoane vindecate și externate și 3 persoane decedate.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, al treilea deces înregistrat în judeţul Galaţi este al unei femei în vârstă de 82 de ani, care a decedat ieri, 3 aprilie. Aceasta se afla internată într-o instituție de îngrijire persoane vârstnice şi a fost confirmată ieri, în laboratorul Spitalului Galați, ca fiind infectată cu COVID-19.

Update: „Cazul 137 de la Galați se infirmă. Persoana de 82 de ani care este instituționalizată într-un cămin pentru persoane vârstnice este pozitivă. Este contact cu altă persoană din același cămin care a și decedat” a informat Grupul de Comunicare Strategică.