Ură şi dezbinare propagată de membrii PSD Tecuci – Video

 

Trăim vremuri tulburi, zile în care dragostea de frate este mai accentuată decât oricând, reţelele sociale abundă în îndemnuri la solidaritate pentru a trece mai uşor peste acest hop numit Coronavirus.

În acest timp, când toată lumea ar trebui să fie solidară cu toată lumea, PSD Tecuci a ales calea discordiei: îi incită pe români împotriva altor români. Mai precis îi montează pe românii din ţară, şi în special pe cei din Tecuci, împotriva românilor din diaspora şi a celor din comunele limitrofe.

Este vorba despre acei români care au trimis sute de mii de euro, poate chiar milioane, în ţară, doar în zona noastră, contribuind astfel, prin truda în străinătate şi trimiterea banilor acasă, la dezvoltarea regiunii noastre.

„Unii dintre acei domni care au venit din Italia au o mare, dar mare problemă. Nu le place mâncarea livrată de Direcția de Asistență Socială Tecuci. În special pateul.

Nu-ți place în România? Nu-ți place la Tecuci? Cu ce sunt vinovați Tecucenii că nu se ridică la standardele voastre din diaspora?”, scrie membrul PSD Tecuci.

Postarea este însoţită de o filmare făcută în spaţiul de carantină de la Obor, acolo unde sunt carantinate 17 persoane. Aceasta are zeci de distribuiri, printre care şi cea a şefei organizaţiei locale de de femei a PSD Tecuci, director la Pieţe Prest.

„În acel centru sunt plasați mai mulți cetățeni din satele și comunele limitrofe”, ne asigură autorul postării.

În acest moment municipalitatea trebuie să explice tecucenilor ce căuta acel pesedist într-o zonă aflată în carantină. Cu această ocazie dorim să fim încredinţaţi că persoana care a făcut filmarea se află la rândul ei în carantină şi nu împrăştie virusul deliberat prin municipiul Tecuci.

 

 

One thought on “Ură şi dezbinare propagată de membrii PSD Tecuci – Video

  1. Poliția și parchetul trebuie să se autosesizeze. Obligatoriu dosar penal, amendă 20.000 de lei și carantinarea respectivei persoane timp de 14 zile, pe cheltuiala sa. Așa spun ordonanțele militare. Sper să fie respectate și la Tecuci, chiar dacă vinovații sunt șefi la PSD.

Comments are closed.