Galaţi: Candidați pentru Primărie și Consiliul Județean, în urma alianței PNL și USR Plus

 

Conducerile centrale PNL și USR au aprobat listele cu candidați ale celor două partide pentru alegerile locale.

Formațiunile politice au decis că la Galați pozițiile să fie împărțite astfel: USR la Primăria Galați, PNL la Consiliul Județean Galați.

Candidatul la funcția de primar al municipiului Galați va fi deputatul Bogdan Rodeanu de la USR-PLUS. El va fi sprijinit de PNL.

De asemenea, candidatul la funcția de președinte al CJ Galaţi va fi senatorul George Stângă, președintele PNL Galați.

Se poartă discuţii ca filiala USR Tecuci să susțină candidatura președintelui PNL, Lucian Costin, la funcţia de primar al municipiului.

 

2 thoughts on “Galaţi: Candidați pentru Primărie și Consiliul Județean, în urma alianței PNL și USR Plus

  1. Se știe că Tecuciul este un oraș roșu și alegerile într-un singur tur favorizează PSD-ul, care are un electorat captiv (bugetari, pensionari și asistați social) cifrat le 30-35%. În această situație, pentru a reuși schimbarea actualului primar este nevoie ca opoziția să susțină un singur candidat. Chiar și așa victoria nu este sigură, în condițiile în care candidează și ,,independentul” Gavril. Acesta furând voturi tot de la dreapta. Cei care susțin că îl vor bloca pe primar în C. L. se înșeală. Priviți ce se întâmplă acum: prin diverse ,,metode de constrângere” (desconspirate chiar de unii dintre ei) mulți consilieri au trecut de partea lui Hurdubae și al grupului său de interese, fără să țină seama de nevoile reale ale populației care se zbate în cea mai cruntă sărăcie. Pentru a scăpa orașul de această clică este nevoie de negocieri serioase între reprezentanții tuturor partidelor de opoziție (față de administrația Hurdubae), la care să participe și ,,independentul” Gavril. Altfel totul e deșărtăciune, și clanul Hurdubae-Grosu ne va râde în nas încă 5 ani.

  2. Pentru a scăpa orașul de HURDUBAE, și gașca lui, partidele de dreapta trebuie să susțină un singur candidat.

Comments are closed.