Performanţa administraţia Hurdubae: A preluat un monument, predă o ruină

 

La data de 31 ianuarie 2020, Casa de cultură Tecuci avea aprobate 15 posturi, dintre care 12 erau ocupate iar 3 vacante.

Pandemia a stopat evenimentele organizate de această instituţie culturală a municipiului şi începând cu data de 11 martie toate activitățile culturale cu public au fost suspendate. Activităţile desfăşurate de funcţionari în prezent sunt un mister pe care poate îl vom desluşi într-o zi.

Întreruperea activităţilor a fost un bun prilej pentru conducerea instituţiei să remedieze problemele apărute în ultimii ani la faţada clădirii.

După ce tencuiala şi cărămizile din faţadă au început să cadă, conducerea instituţiei a preferat să acopere găurile cu panouri, în loc să refacă zidăria. Între timp au căzut şi cărămizi de la acoperiş, iar tavanul interior a început să se prăbuşească.

Casa de cultură Tecuci se prăbuşeşte puţin câte puţin în timp ce administraţia Hurdubae, mai precis managerul interimar al instituţiei şi primarul, nu mişcă un deget în această privinţă.

 

 

One thought on “Performanţa administraţia Hurdubae: A preluat un monument, predă o ruină

  1. O altă clădire monument istoric devenită ruine în mandatul Hurdubae este clădirea de lângă primărie, care a găzduit înainte serviciul de taxe și impozite. Biblioteca Municipală ,,Ștefan Petică” stă și ea să se prăbușească. Nici muzeul nu se simte bine, deși s-au băgat o groază de bani în renovarea lui. Cu ce se ocupă salariații acestor instutuții? Scriu măscării pe net și se ceartă pe funcții și salarii deși nu fac nimic.

Comments are closed.