Instituţie publică locală implicată în politica PSD

 

Despre implicarea instituţiilor tecucene cu trup şi suflet în lupta politică au curs râuri de cerneală. Funcţionari care, conform statutului, ar trebui să stea deoparte transformă totul într-un amalgam astfel încât omul obişnuit nu mai ştie ce este un drept al său, de care beneficiază conform legii, şi ce este mită electorală.

Am fost astăzi, 25 august 2020, să vizităm Clubul Pensionarilor Tecuci aflat în Parcul central. Responsabilul acestui stabiliment este un anume Vrăjescu, angajat al Asistenţei sociale. Nu l-am găsit, în schimb l-am întâlnit pe Vrăjescu tatăl, un marcant membru PSD local, care ne-a spus că îi ţine locul fiului până la ora 16,30.

Motivul pentru care am încercat să purtăm o discuţie cu fiul este afişul electoral lipit în exteriorul Clubului care se află în subordinea Asistenţei sociale Tecuci.

Fiul a fost angajat în anul 2016 de administraţia Hurdubae, după ce în administraţia precedentă a fost dat afară din motive disciplinare. Se pare că actuala administraţie nu are nimic împotriva celor care nu păstrează o conduită adecvată la locul de muncă, drept pentru care a fost reangajat.

Astăzi, în jurul orei 16, în interiorul Clubului se aflau trei persoane, care jucau table la o masă. Pe o altă masă am putut observa teancuri cu pliantele de campanie ale candidatului PSD la Primăria Tecuci.

Este revoltător faptul că primarul municipiului, cu acordul directorului Mariana Manole, se foloseşte de instituţia Asistenţei sociale pentru a-şi face campanie electorală, cu funcţionari plătiţi din banii contribuabililor tecuceni.