La „Opt colţuri” este aşteptată o administraţie capabilă

 

Intersecţia străzilor Matei Basarab, General Dragalina, Vasile Conta şi Vasile Pârvan din cartierul CFR al municipiului Tecuci este cunoscută sub denumirea de „Opt colţuri”.

Dacă ajungem cu maşina în această intersecţie avem probleme serioase de orientare. Spre deosebire de intersecţiile obişnuite, unde este de ajuns să privim în stânga sau în dreapta, chiar dacă avem prioritate, aici suntem în impas.

Pentru siguranţa traficului rutier în această intersecţie ar fi trebuit să fie construit un sens giratoriu, dar cine să-l construiască? Municipalitatea a fost mai preocupată să ridice garduri în intersecţii.

Singurul sens giratoriu finalizat a fost cel de la Turist, dar aceasta doar pentru că proiectul era deja început iar fondurile alocate. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Hurdubae să declare că este lucrarea lui, chiar dacă avea doar trei luni de când a ajuns în Primărie, luni în care s-a ţinut de interviuri, ba pe la televiziuni, ba prin presa judeţeană.

Aşteptăm o administraţie eficientă care să scoată din impas şoferii ce tranzitează cartierul CFR din municipiul Tecuci.

 

One thought on “La „Opt colţuri” este aşteptată o administraţie capabilă”

  1. Pe aceste strazi este interzisa circulatia vehicolelor cu masa mai mare de 3,5 Tone.De aceea nici nu circula camioane cu lemne,grane…de peste 20 tone.Cum ar putea aceste camioane sa intre intr-o raza de sens giratoriu?Faceti centura,apoi giratorii inutile.

Comments are closed.

error: Content is protected !!