Ticăloşie PSD la Tecuci: Un copil nu a primit tabletă deoarece părinţii au altă opţiune politică

 

Astăzi, 15 septembrie 2020, la Radio Tecuci a fost prezent V. Mîrza, reprezentant al PMP Tecuci. Cu această ocazie, consilierul local a pus pe tapet ticăloşia administraţiei PSD, dar mai ales cea a primarului Hurdubae, căci despre acesta a venit vorba.

Dacă vom căuta un termen mai blând nu vom găsi. Cum altcumva putem defini spulberarea visului unui copil, refuzul ca acesta să aibă acces la învăţământul online sau la internet doar pentru că părinţii au o anumită opţiune politică?

„Un cetăţean a avut un anumit afiş pe poartă, iar primarul în funcţie trebuia să aducă o tabletă unei nepoate. Văzând afişul de pe poartă, a pierdut şansa de a-i fi înmânat acest premiu”, a declarat consilierul V. Mîrza.

După două zile, candidatul de pe afiş s-a prezentat cu o tabletă pe care a înmânat-o personal fetiţei. Aceasta după ce primarul Hurdubae a spulberat visul unui copil care aştepta să primească o tabletă.

„Se dau tablete în campanie electorală. În perioada stării de urgenţă, atunci când era nevoie, nu li s-au dat pentru că se aştepta campania electorală”, a concluzionat moderatorul.   

„Educația este importantă și este prioritară asigurarea resurselor necesare tuturor elevilor și cadrelor didactice”, ne înştiinţa Primăria Tecuci atunci când a început să distribuie tabletele.

Se pare că, până la urmă, pentru administraţia Hurdubae „educaţia este importantă” doar în cazul în care beneficiarii ajutoarelor votează cu PSD.

 

One thought on “Ticăloşie PSD la Tecuci: Un copil nu a primit tabletă deoarece părinţii au altă opţiune politică

  1. Vom scăpa de hurdubae și psd. Pentru a fi siguri că scăpăm și de grosu trebuie să piardă și Gavril, prietenia dintre ei este notorie.

Comments are closed.