Tecuci 2020 – Un oraş care aşteaptă să fie trezit la viaţă

 

Tecucenii care trec în aceste zile prin centrul municipiului au ocazia să vadă diferenţa dintre o administraţie liberală şi una pesedistă.

 În vara anului 2016, municipiul Tecuci încă mai păstra urmele administraţiei PNL. Ghivecele de flori din parcurile tecucene, de pe poduri sau de pe scuarul din faţa Primăriei Tecuci, erau dovada că oraşul nostru este viu, plin de viaţă.

Astăzi, 22 septembrie 2020, după patru ani de administrare PSD, municipiul Tecuci este un oraş mohorât ce se află în căutarea unui imbold care să-l readucă la viaţă. Florile au dispărut, suporturile la fel, nici urmă de ghivece.

Duminică, 27 septembrie, stă în puterea noastră să înviorăm oraşul. Încă patru ani de delăsare, de proiecte făcute doar pentru a mai deturna un ban, toate marca PSD, ar fi prea mult.

Vino la vot şi dă viaţă oraşului tău! 

 

One thought on “Tecuci 2020 – Un oraş care aşteaptă să fie trezit la viaţă

  1. Orasul nu are nici o vina ca a avut parte numai de administratori dezastruosi precum acest fie-i uitat numele predestinat in veci Hurdubaie.Oamenii in schimb trebuie treziti la realitate-un partid falimentar , cu politici populiste indreptate doar pe satisfacerea nemuncii ar cam trebui scos pe tusa vreo doua mandate.Iar actualul „edil?” sa-si ia brelocul croitoras si sa se duca cu Skoda noua luata ,nu-i asa, din bani munciti din greu unde o vedea cu ochii …Pa!

Comments are closed.