Gaura în buget pe care Hurdubae vrea să o acopere la următoarea rectificare

 

Valul de angajări în Primăria Tecuci făcute de administraţia Hurdubae loveşte încă o dată în bugetul local, greu încercat în ultimele luni. Dacă ar sta degeaba cei angajaţi de PSD ar produce mai puţine pagube, însă au impresia că ştiu să-şi facă meseria, lucru contrazis de rezultatele pe care le obţin.

Concret, Primăria Tecuci a pierdut un nou proces datorită reprezentării slabe pe care a avut-o în instanţă, angajaţii Biroului juridic din Primărie nereuşind să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Procesul a început în anul 2018 şi a dus la blocarea conturilor Primăriei în luna august 2019.

În luna decembrie 2019, în acelaşi proces pe maşinile aparţinând Primăriei a fost pus sechestru asigurator. Pe lângă 80.000 lei pe care Primăria trebuie să le plătească reclamantului, după o licitaţie dubioasă, mai trebuie plătiţi încă 15.000 lei pentru deplasarea executorului judecătoresc, venit la Tecuci pentru aplicarea sechestrului.

Astăzi, 23 septembrie 2020, executorul judecătoresc avea în vedere din nou impunerea de sechestru asigurator, fapt care ar fi lăsat municipalitatea fără maşini cu doar câteva zile înainte de alegeri.

În schimb, la Primăria Tecuci a fost întocmit un proces-verbal prin care primarul Hurdubae se obligă să introducă suma de 110.000 lei la următoarea rectificare bugetară, în prima şedinţă a Consiliului local. Acest cuantum reprezentă suma cerută de reclamant – 80.000 lei şi două deplasări ale executorului judecătoresc – 30.000 lei.

Rămâne un mister cum va mai putea Hurdubae să iniţieze un proiect după alegeri în condiţiile în care tecucenii nu-l mai vor iar debarcarea sa de la Primărie este un lucru firesc.

Angajamentul luat astăzi de Hurdubae se încadrează în lungul şir de promisiuni pe care le-a făcut dar pe care nu a avut de gând să le ducă la îndeplinire niciodată.

 

One thought on “Gaura în buget pe care Hurdubae vrea să o acopere la următoarea rectificare

  1. hurdubae să-i ,,mulțumească” marelui mincinos, intrigant și traseist Borsan George Lucian. Pentru cunoscători…

Comments are closed.