Alegerile locale au mai făcut o victimă: Daniel Butunoi demis de la şefia organizaţiei PSD Tecuci

 

Senatorul Daniel Butunoi spera ca rezultatele slabe înregistrate de PSD la Tecuci în ultimele trei scrutine – europarlamentare, prezidenţiale şi locale, să fie contabilizate de alţii, iar el să nu îşi asume nici o vină, chiar dacă este preşedintele organizaţiei locale.

Iată că nu a fost aşa. Pe surse aflăm că Daniel Butunoi a fost demis de la şefia filialei PSD Tecuci de către Dan Nica, preşedintele organizaţiei PSD Galaţi. Din cauza rezultatelor dezastruoase obţinute, Daniel Butunoi nu se va mai afla pe listele PSD pentru alegerile Parlamentare care se vor desfăşura în decembrie, la care spera să obţină un nou mandat de senator.

Daniel Butunoi a ocupat timp de două mandate un fotoliu în Senatul României, ca senator PSD, unde a fost preşedinte al Comisiei pentru Energie şi Transporturi. Din această poziţie a supervizat construcţia variantei ocolitoare a Tecuciului. La fiecare prezenţă pe şantier dădea ca termen de finalizare sfârşitul anului, dar anii au trecut fără ca centura ocolitoare să fie finalizată.

În această toamnă se pregătea să ne promită încă o dată finalizarea variantei ocolitoare, dar n-a mai fost să fie. În locul său, la conducerea filialei Tecuci a PSD, a fost numit interimar Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Duminică, 11 octombrie, la Casa de cultură va avea loc o şedinţă în cadrul căreia va fi ales noul preşedinte al  PSD Tecuci.

 

One thought on “Alegerile locale au mai făcut o victimă: Daniel Butunoi demis de la şefia organizaţiei PSD Tecuci”

  1. Cu grosi,croitori ,hurdabaii si mitilici toti intelectuali de renume nu e de mirare unde a ajuns psd la Tecuci.Practic acest partid nu mai exista.

Comments are closed.