Tecuci – Un oraş băgat în faliment cu politica de angajări a PSD

 

Contribuabilii tecuceni plătesc lunar salariile a peste 650 de angajaţi din Primărie şi din cadrul societăţilor aflate sub tutela Consiliului local.

Se pare că politica de angajări a PSD a băgat oraşul în faliment, iar jumătate din cei 650 de angajaţi nici nu ştiu cu ce se ocupă.

Primarul municipiului Tecuci a cerut statele de plată şi s-a îngrozit aflând că din banii de dezvoltare a oraşului era întreţinută o armată de lipitori de afişe. În cel mai scurt timp edilul intenţionează să solicite Consiliului local Tecuci o nouă schemă de funcţionare a Primăriei, redusă dar extrem de eficientă.

În acest context se impune şi aducerea în Primărie a serviciilor care au fost externalizate pe bani grei unor firme ce folosesc aparatura instituţiei pentru a onora contractele.

 

2 thoughts on “Tecuci – Un oraş băgat în faliment cu politica de angajări a PSD

  1. Am înțeles că și spitalul e în subordinea C.L.. Dacă este așa, și aici trebuie făcută o restructurare. Este inadmisibil să fie 490 de angajați și doar 13 doctori (inclusiv cei de la Spitalul de copii).

  2. Persoane care au lucrat in primărie înainte de 1989, susțin că până la revoluție în această instituție erau angajate sub 50 de persoane. În primul rând trebuie să fie eliminate numeroasele funcții de conducere: șef serviciu, șef departament, șef birou, șef serviciu personal, nenumărații directori generali și adjuncți etc. O reformă se impune și la instituțiile de cultură. De ce să fie plătiți 3 directori, 3 contabili, 4 secretari ? Propun ca cele trei instituții să formeze un Centru Cultural, cu un singur director, un contabil șef și un secretar.

Comments are closed.