Intenţia de reducere a cheltuielilor din societăţile tecucene se poate lovi de baricada creată în Consiliul local

 

Astăzi, la cârma Companiei de Utilităţi Publice Tecuci există o conducere instalată de fosta administraţie PSD. Compania are în acest moment 110 angajaţi.

În 8 iulie 2020, în funcţia de director general CUP a fost numit Silviu Paladi, preşedintele ALDE Tecuci, fost maistru militar la Jandarmerie. La acea vreme se dorea susţinerea ALDE în Consiliul local pentru vânzarea terenurilor de la unitatea militară.

Directorul administrativ al societății este Constantin Vîrlănuță, membru PSD. De numele acestuia se leagă mai multe scandaluri, care i-au ţinut pe tecuceni, şi nu numai, cu sufletul la gură. Recent, acesta a încercat să îşi suspende contractul de muncă pe o perioadă de doi ani pentru a intra în creşterea copilului. Din păcate acest lucru nu a fost posibil, el având doar opt luni până la sfârşitul mandatului.

Conducerea politică pusă de PSD nu a fost în stare să asigure contractele de deszăpezire, iar dacă mâine ninge nu are cine să înlăture zăpada de pe străzi. Aceasta în pofida faptului că personalul TESA de la CUP este supradimensionat, aşa cum a reieşit în urma unui audit efectuat de fosta administraţie. PSD a angajat atâţia şefi încât nu mai au loc în birouri, iar acum sunt câte un şef la patru muncitori.

„Sunt dezamăgit de ceea ce văd la CUP. Pentru această companie lucrăm la un proiect de reorganizare de unde vor pleca foarte mulţi oameni, oameni angajaţi pe criterii politice de fosta administraţie”, a declarat la Tv 24 T edilul tecucean.  

Intenţia actualei administraţii de a eficientiza instituţiile tecucene, concomitent cu reducerea cheltuielilor, se poate lovi de baricada creată în Consiliul local de către PSD şi UIPT.

„Ei vin şi spun că vor vota aceste modificări de organigrame. O să vedem când o să prezint aceste organigrame în Consiliul local, o să vedem poziţia acestor oameni. Dar să nu vă fie cu surprindere că o să înceapă să strâmbe din nas când o să vadă că trebuie să le dăm oamenii care cotizează la partid afară. Să nu aveţi impresia că acest PSD nu-şi protejează directorii pe care şi i-a pus, nu-şi protejează oamenii pe care şi i-a angajat”, a declarat edilul Lucian Costin.

 

One thought on “Intenţia de reducere a cheltuielilor din societăţile tecucene se poate lovi de baricada creată în Consiliul local

Comments are closed.