„Băieţii deştepţi” din administraţia Hurdubae vor da cu subsemnatul

 

Huzurul administraţiei PSD pe bani publici, mai precis pe banii contribuabililor tecuceni, este devoalat de către actuala administraţie. Zilnic aflăm date care ne înspăimântă. Nonşalanţa cu care au fost cheltuiţi banii, strânşi anevoie din taxele şi impozitele tecucenilor, este strigătoare la cer.

Hurdubae şi echipa PSD au contractat servicii de telefonie în valoare de 66.024,41 lei pe lună, peste 13.000 euro, pentru următorii doi ani. În aceşti doi ani, municipalitatea trebuie să plătească abonamente de 1.584.586 lei, sau 323.385 euro.

„Avem abonamente pentru Primărie de două, trei ori mai multe decât angajaţi. Acolo suntem. De ce? Pentru că băieţii sunt băieţi deştepţi. Hurdubae, restul, toţi care au fost acolo în gaşca lui şi-au luat laptopuri, şi-au luat telefoane de ultimă generaţie, şi fraierii plătesc. Nu, nu vor plăti, va plăti Hurdubae, vor aduce banii înapoi la Primărie pentru că o să fac plângere penală. Şi lor şi furnizorului de servicii care a acceptat să facă aşa ceva, pentru că nu au respectat procedurile legale”, a declarat recent primarul municipiului Tecuci.

Edilul a solicitat operatorului reanalizarea întregului contract, menţionând că nu a plătit facturile.

„Eu nu pot să plătesc banii aceştia în numele tecucenilor. Ar însemna să nu respect promisiunile pe care le-am făcut tecucenilor”, a conchis primarul Lucian Costin.