Banii tecucenilor şi firmele de partid. Cum a fost vândută funcţia de primar şi blatul cu Gavril

 

Despre mafia din PSD, în general, şi cea din PSD Tecuci, în particular, aţi citit în ultimii ani sute de rânduri. Am fost acuzaţi de minciuni, de manipulare şi de multe altele.

Adevărul din PSD Tecuci este, însă, mult mai crunt, după cum reiese din rândurile unui fost pesedist tecucean, care, întâmplător sau nu, a condus municipiul în ultimii patru ani şi jumătate. 

Amintiri din PSD Tecuci

„M-au prezentat drept candidat la funcția de primar. Cine? PSD. Dar aici sunt 4-5 păpușari de serviciu peste cuvântul cărora nu se trece, în fața lor nu poți avea păreri. Își spun <nucleul dur> dar profesional nu sunt atât de duri. Cine îndrăznește să miște are soartă grea, pecetluită… spre pieire.

Alegerile din 2016 au fost câştigate cu un rezultat foarte bun. Odată văzuți cu sacii în car, s-a trecut la presiuni și amenințări.

Președintele PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi voia cu orice preț să strălucească, deși nu prea mai avea cu ce.

Timp de 4 ani, m-am luptat cu un sistem ticălos, greu de stăpânit, cu vădite porniri dictatoriale: doi analfabeți funcționali, aveau să-mi fie puşi alături pentru a vinde informații din interior la pupitrul de comandă din sediul de partid.

La ordinul senatorului Butunoi, s-au băgat pe gâtul Primăriei două firme de consultanță pentru fonduri europene de la București, care să taie frunze la câini și să ia bani.

Am refuzat colaborarea cu firme <de partid>, dar m-am trezit cu o altă năpastă… SC Rotary, firma care a făcut mult rău tecucenilor prin lipsa lor de profesionalism și seriozitate.

Nu m-au interesat problemele financiare ale senatorului Butunoi, nici cine i-a cumpărat casa, cine i-a donat-o apoi.

Nu pot uita de dna Cambanache care interzicea femeilor din Organizația PSD să mă bage în seamă și să nu vorbească cu mine, nu pot uita că făceau singuri angajări, nu pot uita proiectele nevotate de consilierii PSD, nu pot uita modul cum s-a stabilit taxa de salubrizare și multe altele.

O aprigă ofensă din interior instrumentată cu ură viscerală de însuși Daniel Butunoi avea să ducă la pierderea funcției de primar.

Oricâtă voință și determinare am avut, lipsa implicării organizației de partid, la toate nivelurile: tineret, femei, pensionari și membrii cu funcții politice, au făcut ca meciul să fie pierdut. A fost dictată această nepăsare? Cred că nu e greșit chiar să spun că a fost vânzare…

Spun asta pentru că la doar 3 zile după alegerile locale, am ajuns la sediul județean al PSD, la Galați, la o foarte scurtă întâlnire cu Președintele CJ Costel Fotea, cu europarlamentarul Dan Nica și cu senatorul Daniel Butunoi, unde mi s-a spus pe șleau că pentru a bate palma cu UIPT în Consilul Local, eu trebuie să plec, o condiție impusă, în mod expres, de marele <om politic> Gavril Claudiu, președintelele UIPT.

Senatorul Butunoi în seara aceleași zile i-a cerut demisia din CL și lui Cezar Croitoru, fostul viceprimar, aceasta fiind tot o condiție impusă de dl Gavril. Ce plus de imagine va aduce acest domn PSD-ului se va vedea pentru că de trecutul tău nu poți fugi”, a scris ieri Cătălin Hurdubae.

Lucrurile sunt prea grave pentru a fi considerate invenţii, iar cei care vor pune ştampila mâine trebuie să ştie cu cine au de-a face. Cei care vor sta acasă, pentru că nu au cu cine vota, nu trebuie să uite că mafia nu face diferenţe şi că vom suferi cu toţii în aceeaşi măsură.

 

5 thoughts on “Banii tecucenilor şi firmele de partid. Cum a fost vândută funcţia de primar şi blatul cu Gavril

  1. hai ma fugi de aici.esti corect acum?de ce nu ai spus asta cand erai aproape de ciolan.fugi cu sorcova.ia si niste servetele si nu mai plange/esti jalnic,penibil si se simte mirosul de putreziciune politica.

  2. Îl transformați cumva în victimă pe Hurdubae? Lasati-l să ajungă la coșul de gunoi al istoriei tecucene, acolo e locul lui, începând de luni.

  3. Cand noi asteptam strazi, spitalul promis,etc… ei se incurcau in impartit bani.Si nu-i dadeau si lui plangaciosul asta de fost primar si brelocului lui Cezar.Si atunci si-a luat singur de unde putut si si-a cumparat loc la Elena Basescu (asta nu e analfabeta,e un geniu,dar nu stim noi)…Hurdubaie PA! Te asteapta aia la fortele de munca sa dai slanina de pe tine jos.

  4. Nicio lacrimă pentru Hurdubae, deoarece nu este o victimă,ci un călău. Dacă ne amintim doar teroarea exercitată împotriva celor pe care în mintea lui bolnavă îi considera dușmani (vezi managera Casei de Cultură, unii salariați din primărie, bibliotecă, cimitir etc.) și este suficient. Poate îl plâng cei câțiva apropiați care au fost angajați în instituțiile publice (si de care acum nu mai putem scăpa, deși sunt niște incompetenți), cei ce au beneficiat de bani de pe urma contractelor cu fonduri europene (școala prietena ta, a doua șansă), ,,vrăbiuțile”, stripteuzele, consilierii recompensați pt. voturi etc. Acest individ nu a fost un primar pentru toți tecuceni, el a fost în slujba unei clici personale și de partid, prin intermediul căreia a căpușat instituțiile publice tecucene. Grav este că nu vom putea scăpa de aceste căpușe.

  5. In orice tara democratica Hurdubaie dupa autodenuntul asta de furt din banul public avea deja catuse la maini. In orice alta tara …

Comments are closed.