Ştim ce aţi făcut astă vară

 

Dacă nici voi nu aţi văzut maşinile de deszăpezire la prima ninsoare din această iarnă, nu vă îngrijoraţi! Maşinile nu au fost.

În 30 septembrie, CUP Tecuci era mai preocupată să-şi facă site decât de faptul că iarna o să ningă. De-abia după o lună şi-au amintit că iarna nu-i ca vara şi că din când în când mai şi ninge. Cel mai adesea mai şi ninge.

Şi vara trecută aveau alte preocupări. În vreme ce gunoiul stătea la colţul străzii cu săptămânile, sau în unele cartiere emana mirosuri pestilenţiale ei îşi făceau campanie pe străzi. Trebuia să le amintească tecucenilor ce bine e cu PSD, că poate au uitat sau nu îşi mai aduceau aminte.

Iar atunci când a căzut prima zăpadă peste Tecuci, ei deszăpezeau, chiar dacă nu i-aţi văzut. Dar deszăpezeau online.

 

2 thoughts on “Ştim ce aţi făcut astă vară

  1. Singura soluție pentru actualul primar este rezilierea contractului cu această societate – C.U.P.- și căutarea unei alte societăți, având în vedere că mai toate oferă servicii la jumătate de preț față de C.U.P.
    La fel trebuie procedat și în cazul celorlalte societăți căpușate de PSD și UIPT: fie reducerea serviciilor contracte de primărie, fie renunțarea la aceste servicii.

  2. Din păcate și în orașul nostru, partidele se aliază pentru interesele lor de grup și nu pentru cele ale locuitorilor. De pildă, la ultima ședință de consiliu, atât PSD cât și UIPT au votat împotriva efectuării lucrărilor de reabilitare a două grădinițe și a Școlii nr. 5, deși banii veneau de la guvern. Cu toate că în rândul consilierilor celor două partide sunt destui profesori aceștia au ascultat de ordinile de partid și au votat împotrivă, fără să țină cont de interesele locuitorilor care i-au votat.

Comments are closed.