Fonduri alocate de Guvern pentru municipiul Tecuci

 

La ultima ședință de Guvern, municipiul Tecuci a primit suma de 800.000 de lei, bani pe care municipalitatea precizează că îi va folosi pentru lucrări de reabilitare a străzilor.

„Am spus și nu voi înceta să repet: șansa de dezvoltare a Tecuciului o reprezintă fondurile atrase, indiferent că sunt europene sau guvernamentale. De aceea, sper ca în viitoarea ședință de Consiliu Local, aleșii locali, indiferent de culoarea politică, să aprobe studiile de specialitate, necesare, pentru atragerea de fonduri europene”, a declarat Lucian Costin

Edilul a menţionat că nu ne putem permite să ratăm aceste oportunităţi, iar orice euro investit în Tecuci înseamnă o creștere a calității vieții.

 

One thought on “Fonduri alocate de Guvern pentru municipiul Tecuci

  1. Mă îndoiesc că majoritatea PSD-UIPT din consiliu local va fi de acord. La ultima ședință, consilierii celor două partide au votat amendamente prin care toți banii au fost direcționați la spital. Probabil, acest lucru se va întâmpla și la următoarea ședință. Eu unul înțelegeam dacă fondurile erau destinate construirii unui nou spital, dar așa să bagi banii într-o ruină? Apropo, despre noua unitatea de primiri urgențe a spitalului, (pentru construirea căruia administrația Hurdubae ar fi alocat zeci de miliarde) ce se mai aude? Ar fi interesant de aflat în posesia cui au intrat acei bani, ca și cei care au fost alocați la ultima ședință de consiliu. Este greu de crezut că în Tecuci se poate face ceva pentru locuitorii orașului în condițiile în care majoritatea din Consiliul Local urmărește dor satisfacerea intereselor lor personale și de grup, iar orice inițiativă a noului primar este boicotată sau blocată de consilierii PSD ȘI UIPT.

Comments are closed.