Unde dai şi unde crapă!

 

În „Titanic Vals”, piesă a regretatului dramaturg Tudor Muşatescu, funcţionarul Spirache Necşulescu este pus, fără voia lui, pe listele cu candidaţi.

„Vă rog să nu mă votaţi”, le-a spus Necşulescu, într-un discurs antologic, alegătorilor adunaţi sub balcon. Rezultatul a fost contrar. Alegătorii s-au înghesuit să îl voteze şi a fost ales.

„Azi am mers la biblioteca și am fost plăcut surprins să văd intrând liceeni și diverse persoane care sunt pasionate de lectură. Elevii și cetățenii acestui oraș chiar merg la biblioteca să împrumute cărți”, a scris viceprimarul Oliwer Drăgan pe pagina sa, ataşând şi poze.

Până la urmă, declaraţia primarului Lucian Costin, conform căreia cititorii nu se înghesuie să treacă pragul Bibliotecii municipale, s-a transformat într-un veritabil îndemn la cultură.

Cu ocazia vizitei de astăzi, sperăm că viceprimarul a reuşit să vadă starea de degradare cu care se confruntă clădirea bibliotecii după patru ani de administraţie PSD.

 

One thought on “Unde dai şi unde crapă!

  1. În urma îndemnului la cultură, lansat de domnul primar Lucian Costin, managerul muzeului a trecut la treabă și a lipit pe ușile de la intrarea în scările blocurilor din oraș cu afișe prin care locatarii sunt invitați să viziteze muzeul. De, frica păzește bostănăria.

Comments are closed.