Tecucenii au talent. Daria Şărban cu o prestaţie dinamică pe scena Pro TV – Video

 

Cunoscută publicului tecucean de câţiva ani, Daria Şărban şi-a dezvăluit talentul în faţa întregii ţări aseară, 9 aprilie la emisiunea „Românii au talent” difuzată pe Pro TV.

Daria este elevă a Şcolii gimnaziale „Iorgu Iordan” Tecuci şi este pregătită la Şcoala de Canto a Casei de cultură, coordonată de prof. Claudiu Vişan. În plus, de ceva timp Daria frecventează şi Clubul Şcolar Sportiv Tecuci, reuşind să obţină titlul de Campioană naţională la săritura în înălţime şi vicecampioană naţională la aruncarea greutăţii.

Plăcându-i muzica ritmată, Daria a încântat şi ridicat publicul în picioare cu interpretarea piesei „Rollin’ on the river”.

Daria i-a cucerit pe jurați cu vocea ei, dar și cu energia molipsitoare, obţinând patru de DA pentru a merge în etapa următoare.

După ce a precizat la început că vine din Tecuci unde muştarul este una din emblemele recunoaşterii oraşului, Daria a spus că vrea să ajungă pe o treaptă atât de mare la atletism, încât să îşi poată cânta singură Imnul.

Felicitări Daria şi mult succes în continuare pentru a-ţi împlini visele!

 

 

One thought on “Tecucenii au talent. Daria Şărban cu o prestaţie dinamică pe scena Pro TV – Video”

  1. Excepțională prestația Dariei. Felicitări! Știu că la Casa de Cultură mai sunt și alți tineri talentați, ce sunt pregătiți de Mircea Călianu și Claudiu Vișan. Păcat că mai bine de un an aceste talente nu au mai putut fi văzute și de tecuceni. Sper ca odată cu venirea vremii călduroase autoritățile să permită desfășurarea spectacolelor pe scena din parcul de pe bulevard, bineînțeles cu respectarea măsurilor sanitare. Am înțeles că este nevoie și de dotarea cu niște boxe, pentru ca instituția să nu mai fie nevoită să plătească pentru închirierea lor.

Comments are closed.