A fost semnat contractul pentru finalizarea centurii ocolitoare Tecuci

 

Astăzi, 16 aprilie 2021, la Primăria Tecuci a fost semnat contractul pentru restul lucrărilor rămase de executat la varianta ocolitoare a municipiului. În sală au fost prezenţi directorul general CNAIR – Mariana Ioniţă, reprezentantul constructorului – ing. Gabriel Cojocaru, primarul Lucian Costin, deputatul George Stângă şi directorul general regional – Dănuţ Pilă.

 Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea MAVGO Holding SRL (lider de asociere) – SC Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL – SC BDU Maxi Construct – Hydostroy AD,  cu preţul de 41.735.534,38 Lei fără TVA. Perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 60 de luni.

„Am decis să venim să semnăm contractul de execuţie a lucrărilor ce au mai rămas de finalizat pentru această variantă ocolitoare a municipiului la dv. pentru că am vrut să vedem împreună cu antreprenorii, să facem şi o scurtă vizită a şantierului.

 Avem sursa de finanţare din Fondul european, lucrarea e 53 % executată, s-a finalizat şi procedura de expropriere, s-a făcut şi relocarea unor conducte de gaz. Termen de execuţie este 12 luni, iar antreprenorul mi-a promis că se va mobiliza. Imediat după Paşte începem lucrările şi poate scurtăm puţin perioada”, a precizat dir. Mariana Ioniţă.

La rândul său, edilul Lucian Costin a declarat: „E o vizită de lucru în care semnăm a treia oară contractul de construire pentru varianta ocolitoare a Tecuciului. Este o investiţie pe care noi, locuitorii municipiului Tecuci, o aşteptăm de foarte mult timp. Mi-aş dori ca până la sfârşitul anului să putem circula pe acest obiectiv, chiar dacă termenul este de 12 luni din momentul începerii lucrărilor”.

 Primarul Lucian Costin a asigurat reprezentantul constructorului că va beneficia de tot sprijinul din partea municipalităţii pentru activitatea pe care o vor desfăşura în zona noastră.

„Sperăm ca termenul de finalizare al acestui obiectiv să dureze mai puţin de 12 luni. Sperăm să avem susţinerea Primăriei şi a tuturor responsabililor şi factorilor implicaţi pe această lucrare”, a menţionat ing. Gabriel Cojocaru.

După declaraţii s-a trecut la semnarea contractului.

 

One thought on “A fost semnat contractul pentru finalizarea centurii ocolitoare Tecuci

  1. Si Hurduibaie de ce nu a fost prezent? El spunea ca o face in jumatate de an si o da gata impreuna cu Spitalul cu 300 de paturi.

Comments are closed.