Matca: Condamnată la 60 de zile muncă în folosul comunității

 

Atunci când banii nu sunt o problemă ai impresia că poţi cumpăra orice. Este şi cazul unei persoane condamnată la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, precum şi la 60 de zile muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Primăriei Matca, sau în cadrul Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Matca, jud. Galați.

În urma unei decizii a Tribunalului Galaţi, I.C.C. trebuie să plătească suma de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, alţi 400 de euro fiind confiscaţi pe parcursul cercetărilor.

„Prin sentința penală nr. 78 din 16.03.2021, definitivă prin neapelare la data de 30.03.2021, Tribunalul Galați admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul teritorial Galați cu inculpata I.C.C. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de un an și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de un an și 6 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercitarea autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Matca, jud. Galați sau în cadrul Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Matca, jud. Galați.

Dispune confiscarea specială de la inculpată a sumei de 400 de euro. Obligă inculpata la plata sumei de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, se arată în comunicatul DNA.

Sentinţa este definitivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =