Nikolas Ghiorghiu – Un talent recunoscut și răsplătit la Tecuci

 

Astăzi, în  Vinerea Mare, a venit rândul lui Nikolas Adrian Ghiorghiu să fie recompensat pe plan local pentru reușitele în concursuri și festivaluri naționale și internaționale. Motivată de faptul că Nikolas a participat și câștigat Premiul I la festivalul de muzică ușoară din Ucraina, Asociația Balinte Ionela l-a invitat pentru a-l premia.

Reamintim că Nikolas Ghiorghiu este cel mai tânăr membru al clasei de canto din cadrul Casei de cultură, fiind coordonat de la 4 ani de prof. Claudiu Vișan. Nikolas a strâns de la frageda vârstă până în prezent peste o sută de premii și trofee. Totodată, este elev în clasa pregătitoare a Școlii gimnaziale „Dimitrie Sturdza” Tecuci.

 Astăzi, micul interpret a fost răsplătit cu o bicicletă achiziționată din partea firmei de construcții Massimo Alex Edil SRL Corod, a familiei Neculai Silviu Cărăuș și o diplomă de excelență pentru premiile aduse la Tecuci din partea Asociației Balinte Ionela. Cadoul primit i s-a potrivit mănușă, având nevoie de o nouă bicicletă.

Felicitări Nikolas și succes la competițiile viitoare!