Lucian Costin: „PNL Tecuci are obligația să dezvolte comunitatea, așa cum administrațiile liberale au făcut peste tot în țară”

 

Colegii mei liberali au decis cu majoritate să-mi acorde votul lor și m-au desemnat președinte ales al PNL Tecuci. Încrederea lor, alături de încrederea pe care locuitorii orașului mi-au arătat-o, la alegerile de anul trecut, reprezintă pentru mine o mare responsabilitate. Sunt conștient că așteptările sunt mari, atât în plan politic, dar, mai ales, în plan administrativ și chiar nu vreau să dezamăgesc. 

Oamenii nu mai vor să asculte justificări și scuze, ci vor un trai mai bun, condiții de locuit moderne, vor să trăiască într-un oraș dinamic și care se dezvoltă. Ca primar și, în egală măsură ca președinte al PNL Tecuci, știu că asta trebuie să fac, să găsesc soluții, chiar acolo unde lucrurile par imposibile, cel puțin pentru moment.

Performanța nu o poți face niciodată de unul singur. Ai nevoie de o echipă, care să-ți înțeleagă și să-ți susțină demersurile. Cu siguranță că echipa PNL Tecuci și-a demonstrat competențele. Împreună, am câștigat alegerile europarlamentare, pe cele prezidențiale, am pornit pe un drum nou la Primăria Tecuci. Toate astea arată seriozitate, implicare dar știm că nu este suficient. Mai sunt multe lucruri de făcut!

Pentru mine, provocările continuă! Vreau ca echipa liberală să capete noi dimensiuni, ca ușile PNL Tecuci să fie deschise profesioniștilor din orice domeniu, avem nevoie de idei și de atitudini noi. Doar așa, într-o echipă puternică, vom reuși să le redăm tecucenilor demnitatea și orașul modern, în care doresc să ducă un trai armonios și decent și în care să-și crească nepoții și copiii.

 

Lucian Costin

Președinte PNL Tecuci

 

One thought on “Lucian Costin: „PNL Tecuci are obligația să dezvolte comunitatea, așa cum administrațiile liberale au făcut peste tot în țară”

  1. Perfect de acord cu cele spuse de dvs.O intrebare, totusi?Usile sunt deschise pentru toti profesionistii din orice domeniu, chiar daca nu sunt pnl-isti si … nici afiliati?Stiti foarte bine de ce va intreb.Credeti ca vom scapa de tot felul de obligatii cu „specialisti” cu grade, mai mult sau mai putin la vedere?

Comments are closed.