Tecucean dat dispărut după un accident de muncă

 

Un tecucean a pus pe jar poliţiştii din două judeţe, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Ieri, a trimis un SMS familiei sale, prin care anunța că a plecat la munte și a lăsat mașina într-o parcare din Ploiești.

Polițiștii din Tecuci au sesizat colegii lor de la Secția nr. 2 Ploiești despre faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Bărbatul ar fi trimis un mesaj text familiei sale, să meargă să ia autoturismul pe care îl conducea, dintr-o parcare din zona Nord a Ploieștiului, că el vrea să plece undeva la munte.

Autoturismul a fost identificat, fiind parcat regulamentar și cu portierele încuiate. La scurt timp s-a prezentat fiul acestuia, care având o cheie de rezervă a ridicat mașina în cauză.

Bărbatul a fost dat în atenție la toate unitățile de poliție de pe raza județului Prahova, colaborând și sprijinind Poliția Municipiului Tecuci, în vederea depistării acestuia, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Potrivit Pro Lider FM, bărbatul dispărut este angajat Electrica. Marți, el făcea o lucrare de mentenanță la rețele în satul Țigănești (Munteni), împreună cu un coleg. Colegul său s-a electrocutat și a murit pe loc.

După accidentul de muncă, bărbatul dat dispărut acum, a fost audiat de poliție și ITM, în legătură cu cele întâmplate, fiind principalul martor la cele întâmplate.

După ce a vorbit cu anchetatorii, bărbatul nu a mai ajuns acasă și a trimis SMS rudelor sale, în care indica locul unde a abandonat mașina și telefonul mobil.