„Mai aproape de perfecționare prin digitalizare”

 

Proiect finanțat în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Act For Tomorrow – Valoare totală proiect 4.916 euro – 23.990 lei

 Proiectul „Mai aproape de perfecționare prin digitalizare!”, aplicat și câștigat de Școala Gimnazială „Florea Julea” Negrilești, județul Galați, în luna mai, este un proiect care vine în sprijinul elevilor și profesorilor din unitatea școlară.

Unitățile de învățământ se confruntă în acest context pandemic cu provocări nemaiîntâlnite. Unitatea de învățământ este o unitate mică, din mediul rural, care se confruntă cu lipsa dispozitivelor ce ar putea asigura un învățământ modern, digital.

Prin acest proiect s-a dorit aducerea unității de învățământ în pas cu noile tehnologii educaționale, mai exact instalarea de videoproiectoare în fiecare sală de clasă și laptopuri care să asigure un învățământ modern și de calitate.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro.

Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 

Prof. dr. Oana Nicoleta Barbu