După 35 de ani – S-a strigat catalogul pentru Promoția 1986 a Liceului Agroindustrial

 

Astăzi, la Colegiul Național de Agricultură și Economie a avut loc revederea Promoției 1986, întâlnire la 35 ani de la terminarea liceului.

Organizatorul, Florin Hristache, a reușit să reunească colegi din cele șapte clase ale promoției, fiind prezenți 90 de participanți care au terminat profile de agronomie, horticultură, economic, veterinară, zootehnie. Pentru început, grupul Promoției 1986 a fost invitat în Amfiteatru unde au luat cuvântul reprezentanta Consiliului de administraţie, Monica Chiscoci, reprezentantul promoției, Florin Hristache, foști diriginți şi prof. Mariana Chiriţă.

Din foștii diriginții ai celor șapte clase au fost prezenți profesorii: Emil Motovelea, Neculai Grigoraș și Alexandru Mârza, prof. Marieta Filiță a absentat pe caz de boală, iar trei dintre ei au decedat, respectiv profesorii Florinel Stoica, Ioan Țau, Laurențiu Martinciuc.

 După alocuțiuni referitoare la „Colegiul de Agricultură și Economie Tecuci – trecut, prezent și viitor” s-au strigat cataloagele, s-a vizitat Căminul de fete/băieți, sala de mese/cantina, apoi curtea interioară a Liceului.

A urmat dezvelirea Plăcii aniversare a Promoției 1986 realizată de foștii liceeni și a fost plantat un molid argintiu – copacul Promoției, care să reamintească tuturor că au trecut pe acolo în drumul spre o carieră.

 Lacrimi de revedere, depănarea amintirilor și a celor petrecute în ultimii 35 de ani, trăiri și emoții la această întrunire. Nu au lipsit ecusoanele cu numele foștilor absolvenți și tricouri personalizate cu numele instituției de atunci, Liceul Agroindustrial, participanții urmând ca după amiaza să o petreacă împreună la un restaurant.

Participanții și-au promis că se vor revedea și peste cinci ani, la 40 de ani de la terminarea liceului.