Depistaţi sub influenţa alcoolului sau fără permis la volan

 

Marţi, 21 septembrie 2021, în jurul orei 10.32, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Galați au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 45 ani, din com. Liești, jud. Galați. Acesta conducea sub influența alcoolului un autoturism pe strada Mihai Viteazul din localitatea de domiciliu.

După testarea alcoolscopică a fost indicată o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Petrovici din localitatea de domiciliu. Bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot marţi, în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 19 ani, din satul Cârlomănești, com. Cerțești, jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

După testarea alcoolscopică a fost indicată o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

error: Content is protected !!